Køb din ps4 på afbetaling

Er det sidst på måneden, men har du alligevel fået øje på og forelsket dig i den nyeste Playstation, der er en af de mest avancerede spillekonsoller på markedet med en masse fede features. Eller rækker SU-budgettet ikke så langt, og var du ikke heldig nok at få indfriet dit ønske om den mageløse spillekonsol til jul? Så er der godt nyt til dig. Hos CDON er det nemlig muligt at købe din Playstation 4 på afbetaling, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om betalingen her og nu, men du kan alligevel få fingre i den populære konsol.

Det fungerer således sådan, at du betaler et mindre beløb hver måned over x antal måneder. Så det skulle være muligt at klemme det ind i SU-budgettet eller få råd til en Playstation 4, selvom det er sidst på måneden.

 

Underholdning på afbetaling

Med din Playstation 4 er du sikret timevis af god underholdning. Og du kan sågar både spille med dine virtuelle og fysiske venner, hvorfor du med en PS4 er sikret en masse sjove minder og god underholdning – og det er selvom det er på afbetaling. Du kan i øvrigt også købe dine spil på afbetaling. Der er jo ikke meget ved at have en Playstation 4 uden nogle spil. Det er ligesom en forudsætning for at du kan bruge den.

Du kan spille med dine venner over nettet eller invitere dem hjem til en hyggelig aften fyldt med masser af gaming.

Så skynd dig at bestille din Playstation 4 inklusiv spil online gennem CDON, der giver dig mulighed for at købe begge dele på afbetaling.

 

Billede: Pete Slater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *