Fifa 15

Fifa 15 til Playstation

Fifa 15 og de andre Fifa spil er nogle af de allermest spillede og populære spil til Playstation, da man både kan spille det alene og sammen med vennerne. Det er dermed både en rigtig god både at underholde sig selv på, men også en god måde at være social på sammen med vennerne. Her kan man både spille med og mod hinanden, afhængig af om man vil konkurrere eller holde det på et venskabeligt niveau.

Fifa 15 sammenlignet med Fifa 14

De grafiske forbedringer er på ingen måde dramatiske, men de er mærkbare. Ansigterne er mere udtryksfulde, og EA hævder, at der er 600 følelsesmæssige reaktioner, som potentielt kunne ses i løbet af spillet; spillere fra holdene skubber, puffer og sparker hinanden efter at have deltaget i en række aggressive fysiske slag i løbet af kampen. Derudover vil dommerne også blive bedre og mere assisterende, hvis man sammenligner med Fifa 14, hvilket er en lille, men alligevel betydningsfuld detalje. Faktisk handler meget af opgraderingen fra 14 til 15 om de små ting som tilskuernes ageren, spillernes reaktioner osv. Derudover har spillet fået reelle fantilråb registreret, og skarer har fået brugerdefineret adfærd baseret på holdet. Du vil sandsynligvis ikke gå gennem en kamp med Anfield uden et kor af “You Will Never Walk Alone”.

Intet er u-animeret i Fifa 15, hvilket er med til at gøre det til et rigtig godt spil og en betydningsfuld opgradering fra Fifa 14 til 15.

Køb dit Fifa 15 her

Har du ikke en spillekonsol, der kan spille det nyeste Fifa 16, kan du altså sagtens få masser af god underholdning ud af Fifa 15, der også er et rigtig godt spil. Spillet kan blandt andet købes hos Coolshop, der i øvrigt sælger de andre spil fra Fifa serien til både Playstation, PC og Xbox.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *