Har du overvejet at game på din smartphone?

Du har helt sikkert et par gode spil til din PC, men faktisk så er der også en hel guldmine af gode spil og oplevelser, som du kan få på din iPhone eller din Android telefon.

Den er faktisk god nok, og i mange tests og anmeldelser så er din smartphone faktisk blevet kåret som det device, der er bedst at game på.

Fyldt med spændende apps

Du har nemlig en app store på din mobil, og her er der mere end tusinde udviklere, som hvert år bruger flere milliarder af dollars på at udvikle spændende spil til. Der er rigtig mange og man kan faktisk nemt finde spil, som kan tage flere timer at gennemføre.

Man skal ikke tro, at det kun er Angry birds og lignende, man kan finde der. Der er rigtig mange forskellige genre, og der er sågar også skydespil, og man skulle måske ikke tro det, men på din smartphone kan du faktisk også spille spil som PUBG eller Fortnite eller endda MINECRAFT. Her finder du en liste med nogle af de sjoveste apps til din mobil.

Køb det rette udstyr

Hvis du først begynder at gå mere og mere op i din mobil, så er det sikkert en ide at få købt noget nyt udstyr til den, så du kan gøre den så fix og moderne som mulig. Det er her mange møder et problem, for når først man går på opdagelse efter nyt udstyr – det gælder både til mobilen eller til sin computer, så finder man hurtigt ud af hvor proppet markedet er. Derfor har jeg et råd der lyder, at brug nogle sider som fx denne, hvor man finder det bedste elektronik i test, hvor man stiller muligheder op overfor hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *