Derfor skal du bruge VPN, når du gamer

Når man gamer, kan man faktisk sætte sig selv i risikozonen for hacker og andre cyber-angreb, og derfor er det vigtigt, at man bruger en sikker VPN-forbindelse, når man skal game på nettet. Her er tre fordele ved at anvende en VPN-forbindelse, når du gamer på nettet.

1. Pas på dig selv på nettet

Når man begiver sig ud på det store internet, skal man altid huske at holde sig sikker. Når man gamer, kan man gøre dette ved at bruge en VPN-forbindelse. Forbindelsen sørger for en krypteret forbindelse mellem dig og resten af verden, og din ip-adresse holdes skjult. På den måde kan ingen se, hvad du laver – og det gør dig langt mere sikker over for hackere. På den måde kan intet nemlig spores tilbage til dig.

2. Brug af flere servere

Det kan være en god idé, hvis du selv vælger, hvilken server du vil forbinde med spillet. En server til computer er en computer, der har til formål at køre diverse services, som andre computere kan tilgå, som blandt andet bruges i forbindelse med multiplayer videospil. Mange virksomheder bruger dog også servere, da en sådan kan bruges til lagring af data og filer, som derefter nemt kan deles med andre computere og medarbejdere.

Men det er ikke altid en mulighed, og ved at køre over VPN kan du slippe for dette. Hvis du eksempelvis tilslutter dig en server i Rusland, vil det for andre se ud som om, at du faktisk befinder dig i Rusland – og så kan du måske også forbinde dig til en russisk server i spillet – som du faktisk ikke havde adgang til før.

3. Kom først til mølle

Ved at bruge VPN kan du hurtigere downloade de sidste nye spil, fordi det ser ud som om, du sidder et helt andet sted i verden. Og det giver dig mulighed for at slippe for ventetiden, og komme først til mølle, når de nye spil udgives. Eksempelvis udgives spil ofte først i USA – og senere i Danmark. Men hvis din VPN siger, at du befinder dig i USA, kan du få adgang til dem, så snart de udkommer. Det lyder måske ikke helt lovligt, men det er det faktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *