Gamepads til FIFA fodboldspillet

FIFA er en serie af populære computerspil fra firmaet Electronic Arts, der har udsendt en ny version af spillet hvert år siden 1994. Den nyeste version hedder FIFA 2016, og man kan købe Fifa spillet hos webshoppen Coolshop.dk, der har alle de mest udbredte computerspil og til samtlige spillekonsoller såsom PC, Wii, Nintendo, Xbox samt naturligvis Playstation. Fodboldspillet FIFA er yderst realistisk på alle måder, så dette er én af årsagerne til dets dominans på markedet. Hvert år lanceres en ny udgave med opdaterede databaser over de førende fodboldligaer og fodboldspillere fra hele verden, og man kan så selv deltage aktivt i dette strategiske action spil enten som manager, træner eller fodboldspiller.

 

Uanset hvor dygtig man selv er på fodboldbanen, så kan man her i cyber universet spille fodbold, idet man ved hjælp af sit joystick eller gamepad kan kontrollere sit holds spillere, så de effektivt danner et fodboldhold, der kan spille sammen og slå sine modstandere. Både lyd og grafik er i topklasse i FIFA spillet, og man kan tydeligt mærke en euforiserende stemning på et stort fodboldstadion, da man modtager alle spillernes reaktioner under fodboldkampen, og det gælder alt lige fra skud på mål, scoringer, redninger, tacklinger, nærkampe, driblinger, hovedstød og alle andre situationer under en fodboldkamp. Man kan spille under flere forhold som sol, vind, regn eller sne, og spillet fås i flere sværhedsgrader, så man kan udvikle sit talent med tiden. Spillet er så realistisk og autentisk, at det virker som virtual reality, idet man kan opleve situationerne i 360 grader, så det føles som om, man selv spiller på en rigtig fodboldbane. Man kan anvende intelligens og strategi, når man anvender glidende tacklinger, mandsopdækninger og lignende tekniske manøvrer på samme måde som i virkeligheden. Spiloplevelsen begrænses kun af din spillekonsol, så derfor får man den bedste oplevelse med et passende joystick til FIFA, som ofte er et avanceret ganepad.

 

Sammenligning af gamepads til FIFA

Både til FIFA og andre actionfyldte computerspil gælder det om at have et ergonomisk korrekt designet gamepad, hvor man nemt kan dreje og styre spillets deltagere, så de effektivt kan medvirke i computerspillet, og det gælder især for FIFA, at man har et godt gamepad. Her kommer en lille oversigt over fordele og ulemper for de bedste gamepads i øjeblikket. Flere gamepads kan fås i trådløs udgave, hvilket giver yderligere frihed til at styre spillet. Det bedste generelle gamepad er Microsoft Xbox One Controller, mens Xbox One Elite er bedst til seriøse computerspil. Til racerspil med biler er Thrustmaster GPX Lightback det førende gamepad. De forskellige gamepads fås ofte til flere typer spillekonsol, så man kan få det bedste gamepad til netop din spillekonsol. Logitech F310 er også et godt valg af gamepad, da det er billigt men yderst velegnet til mange slags computerspil. Til PlayStation 4 spillere er Sony Dualshock 4 det bedste valg af gamepad. Til visse typer spil er det komfortabelt med både et rat samt pedaler, og her er gamepads som Thrustmaster’s Ferrari 458 samt Logitech’s G920 Driving Force yderst velegnede. Til FIFA er det bedste valg Xbox One Elite Wireless Controller det bedste valg af gamepad, da det er smart og godt udformet, samt det er holdbart og giver adgang til spillets justeringsmuligheder på en logisk måde for spilleren.

 

Billede: Shht!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *