En billig spillekonsol

Er du på udkig efter en billig spillekonsol, der ikke nødvendigvis behøver at være den mest avancerede på markedet, så kan du med fordel investere i en Playstation 3.

PlayStation 3 er en avanceret spillekonsol og efterfølgeren af en af de mest populære gaming systemer nogensinde, PlayStation 2. PS3 ser dog ud til at overgå dette system med sin overlegne grafik, motion-sensing controller, netværk kapaciteter, og stjernernes lineup af spil.

Konsollen er dog væsentlig billigere end nyere alternativer, netop da den er blevet afløst af mere avancerede konsoller. Derfor kan man nu får en rigtig god spillekonsol i en Playstation 3 til en rigtig fornuftig pris.

 

Ideel konsol til børnene

Har du mindre børn, der godt kan lide at game, så er PS3 en optimal spillekonsol, der for det meste vil dække deres behov. De fleste mindre børns primære behov er underholdning, når det kommer til en spillekonsol som denne, hvorfor en PS3 vil være helt fin til deres behov. Det er også en fordel at erhverve denne frem for en PS4, da den er billigere og dermed ikke gør ligeså meget, hvis den skulle gå i stykker eller blive beskadiget. Der findes i øvrigt rigtig mange gode spil til PS3’eren der egner sig til børn, herunder The Sims, Lego i flere forskellige udgaver og Disney Infinity. Der er lige nu tilbud på mange af spillene til Playstation 3, hvorfor det er med at slå til nu, hvis ikke du vil gå glip af alle de gode tilbud.

Du kan købe din PS3 hos CDON, hvor den står til omkring 1700 kroner og fås i både hvid og sort. Derudover finder du også et stort sortiment af spil og udstyr til Playstation 3 hos CDON.

Du kan bestille din Playstation 3 direkte gennem CDON’s hjemmeside med hurtig og billig levering. Derudover er der også mulighed for at købe den på afbetaling, hvis du ikke har nået at spare op til den endnu.

Billede: tsuihin – TimoStudios

Billede: jauhari

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *