WoW gaming kræver kvalitets hovedtelefoner!

Hovedtelefoner til gaming

Når man spiller WoW, så er det vigtigt at have de gode lydinput, så man præcist kan høre hvad ens teammates siger. Hvis er seriøs om sine gaming behov, så bliver man på et tidspunkt nød til at købe et ordenligt sæt hovedtelefoner. Det bedste sted at finde fede hovedtelefoner til en god pris er hos Coolshop.dk. I et vist omfang, så er de bedste hovedtelefoner, det sæt som et mest komfortable. Det er ligesom at finde den helt rigtige mus som sidder perfekt i hånden. Jeg vil præsenterer dig for to hovedtelefoner den første er Kingston HyperX Cloud og den anden er CM Storm Sonuz. Kingston er et af de bedste du kan få, hvorimod CM Storm er den bedste til prisen.

Kingston HyperX Cloud hovedtelefoner

Først og fremmest så er prisen 560 kr. Prisen vil derfor være rimelig for de fleste. Dette sæt hovedtelefoner er faktisk det eneste stykke audioteknik som Kingston udgiver. Det kan derved være svært for dem at få et fodfæste på hovedtelefon markedet. Men de har de basale ting på plads med disse hovedtelefoner, og prøver ikke at sælge dig er ’4D’ lydsystem.

Hovedtelefonerne vejer 350 gram, hvilket ikke er det letteste på markedet, men de hænger ikke tunget på hovedet. Ørepuderne er lavet af memomry foam, hvilket gør det meget behagelige, selv hvis du har dem på i længere perioder af gangen. Den lukkede back-end af hovedtelefoner er fremragende til lukke af fra udefra kommende lyd. Lyden er deruodver ganske fremragende til gaming behov. Alt i alt så rammer hovedtelefonerne det helt rigtige sted i mellem luksus, funktionalitet og pris.

CM Storm Sonuz hovedtelefoner

Du sparer i omegnen af 200kr i forhold til Kingston hovedtelefonerne, hvis du istedet går med et par lækre Storm Sonuz hovedtelefoner. De blev kåret til det bedste gaming headset til under 50$ af Pcgamer.com.

Microfonen er aftagelig, udstyret er pålideligt, lyden er godkendt og mikrofonen gør hvad den skal. Lyden er ikke egnet til audiofile, men den kan sagtens pege dig i den rigtige retning, når du spiller Call of Duty.

Billede: foeock

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *