En projektorskærm gør computerspil sjovere

I flere husstande findes der allerede en projektorskærm, som kan anvendes til mange praktiske formål som for eksempel:

  • Se TV, film og fodboldkampe.
  • Spille computerspil.
  • Vise feriebillederne frem.
  • Til præsentationer og demonstrationer.

En moderne projektorskærm kan i dag anvendes i stedet for både et TV eller en computermonitor, så anvendelsesmulighederne er uendelige. Mange husstande har allerede en hjemmebiograf med et stort fladskærm TV og surround sound tilkoblet, der også er ganske glimrende til både film og computerspil. Men i fremtiden vil vi i stigende grad anvende en projektorskærm til computerspil i henhold til en ny teknisk artikel på Dr.dk.

Brug væggen som skærm

I artiklen omtaler eksperter på området, at vi vil anvende gulv og vægge som skærm, når vi spiller fremtidens computerspil. Der findes allerede nu spændende og avancerede computerspil, der faktisk er beregnede til at vises på dine vægge, gulv, møbler og endda på personerne i rummet.

Det er muligt for spillerne at kunne interagere med spillet både gennem bevægelser og forskellige typer af controllere. Hele lokalet vil egentligt kunne fungere som skærm, og dette er muligt ved at anvende bevægelsesfølsomme dybdekameraer, som især kendes fra spillekonsollen Xbox. Her er det muligt at kunne styre styre spil og navigation ved at anvende håndbevægelser eller hele kroppen.

Et godt eksempel er RoomAlive, der består af en række Kinect-enheder koblet sammen med en projektorskærm i loftet, selvom der gerne må anvendes flere projektorer, hvilket kun gør virkningen endnu bedre. Allerede under installationsprocessen vil rummet blive analyseret, sådan så projektionerne vil tilpasse sig rummets størrelse samt tingene i rummet.

Spillet kan så bagefter tracke spillerne, mens de bevæger sig rundt i stuen. Dette vil give meget realistiske spil scenarioer og dermed mere underholdende computerspil. Vi vil i fremtiden se denne teknologi flere og flere steder, da det kun er et spørgsmål om tid.

Køb en god projektorskærm på nettet

I de fleste tilfælde invester man i et projektorsystem, der består af dels en storskærms projektor og dels et passende lærred, der jo også kaldes for en projektorskærm. Hvis det kniber med pladsen i stuen til et stort lærred, og der heller ikke findes nogle bare vægge, så kan du købe en motoriseret projektorskærm hos Atea, der har et stort udvalg af projektorer og projektorskærme i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *