En kvm switch optimerer din arbejdsgang

Hvis du skal skifte rundt mellem flere forskellige computere, mus og monitorer i løbet af din arbejdsdag, så vil du kunne have gavn af en kvm switch, der tillader dig at skifte mellem flere typer hardware på en nem måde. En kvm switch er en forkortelse for keyboard, video og mus.

Selvom flere computere er forbundet til din kvm switch, så kan du skifte mellem disse enheder til enhver tid efter behov. En moderne kvm switch kan desuden også skifte mellem forskellige USB-enheder, hvilket gør en kvm switch endnu mere fleksibel.

De nye kvm switche

En switch er en omskifterbox, og de nyeste omskifterbokse indeholder ikke kun de traditionelle muligheder for skift mellem keyboard, video og mus, men kan også skifte mellem perifere enheder. En perifer enhed kan være en USB-enhed eller en berøringsskærm med fingertouch. Der findes ingen øvre grænse for, hvor mange computere, du kan styre fra din arbejdsplads.

Men det er i hvert fald tidsbesparende og pladsbesparende, at du med få klik kan overtage styringen af en anden computer, skærm eller mus samt øvrige perifere enheder. De nyeste switche på markedet understøtter også HDMI, hvilket især er anvendeligt indenfor AV-branchen, når du ved en præsentation får brug for at kunne skifte mellem forskellige skærme og højttalere.

Køb computer tilbehør hos fagfolk på nettet

Hvis du skal have fat i en speciel kvm switch, så er det ikke sikkert, du lige finder en passende kvm switch i den nærmeste computerforretning. Der er trods alt tale om et specialprodukt, og der findes mange muligheder at vælge imellem. Det er derfor både nemmere og hurtigere at finde en god kvm switch i en webshop på nettet.

Du kan finde en passende kvm switch hos Atea, der på deres webshop har computerudstyr til både private samt til virksomheder. Her finder du et meget stort udvalg af professionelt computertilbehør i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *