2 gode gaming headsets

Gaming kræver ikke kun en god computer og skærm, det kræver også andet godt udstyr, herunder et godt headset. Et godt headset skal gerne være at, der lukker unødig støj ud og samtidig have en sublim lyskvalitet.

Uanset om du chatter med dine venner eller lytter opmærksomt til fodspor fra dine fjender, fortjener dine ører det bedste gaming headset. Et godt headset producerer dog ikke kun en klar og afbalanceret lyd. Det skal også have en god mikrofon til chat, og være behageligt at have på i lange perioder.

 

2 forskellige headsets

Her kan du læse mere om 2forskellige headsets, der egner sig rigtig godt til gamin, hvor både lyden og mikrofonens kvalitet har en stor indflydelse.

 

  1. Kingstons HyperX Cloud er prissat til godt under 1000 kroner, og producenten har ikke det samme ry for kvalitet som Creative, og det er en nylig debutant på audio markedet, men det har vist sig at være et rigtig godt headset til gaming.
    Kroppen er bygget op omkring robust men let børstet stål, og vejer 350 gram. Det er bestemt ikke det letteste på markedet, men det føles ikke tungt på dit hoved. Alle kontaktpunkter er i bløde men holdbare materialer, og skummet omkring hvert øre sørger for at du har det behageligt, hvis du har det på i længere perioder. Så alt i alt er det et godt headset til prisen, men ligesom med så meget andet, kan man jo altid få noget bedre, hvis man er villig til at ofre flere penge på det. Men til gaming på hobby plan, er dette headset ganske udmærket.

 

  1. Creatives Sound Blaster Recon 3D Omega et headset, er et fantastisk headset til gaming. Det er lidt dyrere end andre alternativer, men alligevel kan man få en rigtig god pakkeløsning, der med sikkerhed vil være en god investering, hvis man gamer meget. Headset har surround sound, er trådløst og kommer desuden med et eksternt lydkort. Dette er, hvad der virkelig gør at Recon3D Omega skiller sig ud fra andre top headsets, og den enorme mængde af tilpasningsmuligheder ved hjælp af Recon3D hardware og medfølgende software gør det til et rigtig godt headset til gaming.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *